Φθάνοντας στο τέλος μιας ακόμη πετυχημένης ακαδημαϊκής χρονιάς, η Σχολή Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, πραγματοποίησε στις 16 Ιουνίου 2015 την τελετή βράβευσης των πρωτευσάντων προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών του Τμήματος Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου. Η εκδήλωση έγινε στον κήπο του Παττίχειου Δημοτικού Μουσείου – Ιστορικού Αρχείου και Κέντρου Μελετών Λεμεσού.

Τις απονομές των βραβείων στους πρωτεύσαντες έκαναν:

  • Ο Κοσμήτορας της Σχολής Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης, Καθηγητής Γιώργος Ζώτος
  • Ο Πρόεδρος του Τμήματος Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου, Αν. Καθηγητής Νικόλας Τσαπατσούλης
  • Η Επίκουρη Καθηγήτρια Βάια Δουδάκη, συντονίστρια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Ευρωπαϊκή Δημοσιογραφία» του Τμήματος Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου
  • Ο Κύριος Τάκης Γαβριηλίδης, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ΤΕΠΑΚ
  • Ο Δρ Μίμης Σοφοκλέους, Διευθυντής του Παττίχειου Δημοτικού Μουσείου-Ιστορικού Αρχείου και Κέντρου Μελετών Λεμεσού
  • Ο Κύριος Γιώργος Μαλεκίδης, Διευθυντής Υπηρεσίας Πελατών και Περιφερειακός Διευθυντής Λεμεσού της CYTΑ

Χαιρετισμό στην σημαντική τελετή αυτή, απηύθυναν ο Κοσμήτορας της Σχολής Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης, ο Πρόεδρος του Τμήματος Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου και ο Κύριος Τάκης Γαβιηλίδης, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ΤΕΠΑΚ.

Αναλυτικά τα βραβεία απονεμήθηκαν ως εξής:

  • Κο Σοφοκλέους Ραφαήλ: Α’ βραβείο αριστείας για την ακαδημαϊκή τoυ επίδοση με υψηλότερο γενικό βαθμό ανάμεσα στους τελειόφοιτους φοιτητές του Προπτυχιακού Προγράμματος Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου για το Ακαδημαϊκό Έτος 2014-15, αλλά και πρώτος των πρώτων από τους προπτυχιακούς φοιτητές στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου.
  • Κα Κολλύρη Γεωργία –Λυδία: Β’ βραβείο αριστείας στην πρωτεύσασα με δεύτερο υψηλότερο γενικό βαθμό ανάμεσα στους τελειόφοιτους του Προπτυχιακού Προγράμματος Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου για το Ακαδημαϊκό Έτος 2014-15.
  • Κο Δανό Θεόδωρο: Γ’ βραβείο αριστείας στον πρωτεύσαντα με τρίτο υψηλότερο γενικό βαθμό ανάμεσα στους τελειόφοιτους του Προπτυχιακού Προγράμματος Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου για το Ακαδημαϊκό Έτος 2014-15.
  • Κα Γιαννούκου Ευδοξία: Α’ βραβείο αριστείας στην πρωτεύσασα φοιτήτρια για την ακαδημαϊκή της επίδοση με υψηλότερο γενικό βαθμό ανάμεσα στους τελειόφοιτους του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Ευρωπαϊκή Δημοσιογραφία»για το Ακαδημαϊκό έτος 2014-2015.
  • Κα Κλεοβούλου Έλενα: Β’ βραβείο αριστείας στην αριστεύσασα φοιτήτρια με τον δεύτερο υψηλότερο γενικό βαθμό ανάμεσα στους τελειόφοιτους του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Ευρωπαϊκή Δημοσιογραφία»για το Ακαδημαϊκό έτος 2014-2015.
  • Κα Ποσπόρη Μαραθεύτη Ματίνα: Α’ βραβείο αριστείας στην πρωτεύσασα φοιτήτρια για την ακαδημαϊκή της επίδοση με υψηλότερο γενικό βαθμό ανάμεσα στους τελειόφοιτους του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Νέες Τεχνολογίες Μάθησης και Επικοινωνίας» για το Ακαδημαϊκό έτος 2014-2015.
  • Κα Γιάγκου Ζωή: Β’ βραβείο αριστείας στην αριστεύσασα φοιτήτρια με τον δεύτερο υψηλότερο γενικό βαθμό ανάμεσα στους τελειόφοιτους του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Νέες Τεχνολογίες Μάθησης και Επικοινωνίας» για το Ακαδημαϊκό έτος 2014-2015.

Επιπλέον, απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα στον απόφοιτο του Διδακτορικού Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου Δρ. Ευριπίδη Αντωνιάδη.

Το «βραβείο CYTA» που αποτελείται από δίπλωμα και δωροκάρτα της Cyta αξίας €500 απονεμήθηκεστoν πρωτεύσαντα Προπτυχιακό απόφοιτο του Τμήματος “Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου” της Σχολής Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης του ΤΕΠΑΚ κo Ραφαήλ Σοφοκλέους.

Η τελετή διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία και εξέφρασαν την ευχαρίστησή τους τόσο οι πρωτεύσαντες φοιτητές, όσο και οι παρευρεθέντες προσκεκλημένοι.

Leave a Reply