Κοινωνική εκδήλωση και τελετή βράβευσης αποφοίτων και τελετή βράβευσης πρωτεύσαντων φοιτητών της Σχολής Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης για το ακαδημαϊκό έτος  2015-16

Φτάνοντας στο τέλος μιας ακόμη πετυχημένης ακαδημαϊκής χρονιάς, η Σχολή Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, πραγματοποίησε στις 15 Ιουνίου 2016 εκδήλωση αποφοίτων και τελετή βράβευσης των πρωτευσάντων φοιτητών του Τμήματος Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου. Η εκδήλωση έγινε στο Lab Bar στην οδό Ανεξαρτησίας Λεμεσού.

Τις απονομές των βραβείων στους πρωτεύσαντες έκαναν:

 • Ο Ομότιμος Καθηγητής του Τμήματος Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου, Γιώργος Ζώτος
 • Ο Κοσμήτορας της Σχολής Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης, Αν. Καθηγητής Στέλιος Στυλιανού
 • Ο Πρόεδρος του Τμήματος Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου, Αν. Καθηγητής Νικόλας Τσαπατσούλης
 • Ο Συντονιστής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Ψηφιακά Μέσα και Δημοσιογραφία» του Τμήματος Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου, Επίκουρος Καθηγητής Διονύσης Πάνος
 • Ο Κύριος Τάκης Γαβριηλίδης, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ΤΕΠΑΚ
 • Ο Κύριος Γιώργος Μαληκίδης, Διευθυντής Λειτουργίας Δικτύων και Υπηρεσιών και Περιφερειακός Προϊστάμενος Λεμεσού της CYTA.

Αναλυτικά τα βραβεία απονεμήθηκαν ως εξής:

 • Κο Χατζηκωστή Παναγιώτη: Βραβείο “Cyta” και Α’ βραβείο αριστείας για την ακαδημαϊκή του επίδοση με υψηλότερο γενικό βαθμό ανάμεσα στους τελειόφοιτους φοιτητές του Προπτυχιακού Προγράμματος Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου για το Ακαδημαϊκό Έτος 2015-16, αλλά και πρώτος των πρώτων από τους προπτυχιακούς φοιτητές στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου.
 • Κα Αθανασίου Ειρήνη: Β’ βραβείο αριστείας στην πρωτεύσασα με δεύτερο υψηλότερο γενικό βαθμό ανάμεσα στους τελειόφοιτους του Προπτυχιακού Προγράμματος Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου για το Ακαδημαϊκό Έτος 2015-16, αλλά και δεύτερη σε ακαδημαϊκή επίδοση από τους προπτυχιακούς φοιτητές του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου.
 • Κα Αντωνίου Άντρη: Γ’ βραβείο αριστείας στην πρωτεύσασα με τρίτο υψηλότερο γενικό βαθμό ανάμεσα στους τελειόφοιτους του Προπτυχιακού Προγράμματος Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου για το Ακαδημαϊκό Έτος 2015-16.
 • Κα Θεοχάρους Στυλιανή: Α’ βραβείο αριστείας στην πρωτεύσασα φοιτήτρια για την ακαδημαϊκή της επίδοση με υψηλότερο γενικό βαθμό ανάμεσα στους τελειόφοιτους του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Ψηφιακά Μέσα και Δημοσιογραφία» για το Ακαδημαϊκό έτος 2015-16.
 • Κα Στυλιανού Κυριακή: Β’ βραβείο αριστείας στην αριστεύσασα φοιτήτρια με τον δεύτερο υψηλότερο γενικό βαθμό ανάμεσα στους τελειόφοιτους του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Ευρωπαϊκή Δημοσιογραφία» για το Ακαδημαϊκό έτος 2015-16.
 • Κα Λάμπρου Ελένη και Κα Κυριάκου Ερασμία : Δύο ισόποσα Α’ βραβεία αριστείας στις απόφοιτες με τον υψηλότερο γενικό βαθμό ανάμεσα στους τελειόφοιτους του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Νέες Τεχνολογίες Μάθησης και Επικοινωνίας» για το Ακαδημαϊκό έτος 2015-16.

Επιπλέον, απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες στις απόφοιτες του Διδακτορικού Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου, Κα Αβρααμίδου Μαρία και Κα Βενετία Παπά.

Η εκδήλωση και τελετή βράβευσης διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία και εξέφρασαν την ευχαρίστησή τους τόσο οι πρωτεύσαντες φοιτητές, όσο και οι παρευρεθέντες προσκεκλημένοι.

Leave a Reply